Хотели

Хотел кој ќе ви ја претстави дивината на еден друг начин

Напишано од The Gentleman

Некаде во срцето на дивината, или џунглата има еден резорт кој се вика Морема, а се наоѓа во Боцвана.

Сандибе Окванго е еден од најубавите резервати во Африка кој нуди невидена убавина и уживање.

Направена е од дрва, и се ужива во рачно изработен намештај, од кревери до места за сдедење познати и типични за африканците.

Има соби за спорт и масажа, но има и прекрасен мост кој нуди безброј возишки.

Оваа богата савана, е една од главните атракции на ова одмаралиште.

За авторот

The Gentleman