Пијалоци

Хранливо зелено смути за брзо расонување

Напишано од Mr. N

Наполнете ги батериите за вашиот нов ден со хранливото смути кое што е комбинација од манго и грозје со кељ и спанаќ и сок од зелен лимон.

СОСТОЈКИ

  • 1 чаша свеж кељ
  • 1/2 чаша свеж спанаќ
  • 3/4 чаша замрзнати манго парчиња
  • 1/2 чаша бело грозје
  • 2 лажички свеж сок од зелен лимон
  • 3/4 чаша мраз
  • 1/4 чаша вода

Ставете вода во блендерот и потоа додадете ги другите состојки. Мешајте додека не добиете единечна смеса.

За авторот

Mr. N