+18

Хрватската старлета влегува во политика (ФОТО)

Напишано од The Gentleman

Ана Карабатиќ познатата хрватска старлета одлучи дефинитивно да се вклучи во политиката. Таа сега има за цел да со ере потписи и да се бори на парламентарните избори во Хрватска.

Но тоа не не интересира… Нас не заинтересира нејзиниот изглед.

Таа е прејака и сигурни сме дека ќе собере гласови, и ќе биде новата Чичолина во светот на политиката

View this post on Instagram

😉

A post shared by Ava Karabatić (@ava_karabatic_official) on

 

 

DL_Multifresh_300x250.jpg

За авторот

The Gentleman