Технологија

Huawei P30 Pro руши рекорди со своите награди!

Напишано од Mr. M

Huawei ја зајакна својата репутација како лидер во индустријата во дизајнот на производите и иновациите со освојување на повеќе од 20 награди и почести на шоуто IFA 2019 во Берлин, Германија. Huawei ги доби големите награди и вниманието на глобалните медиуми за потрошувачка технологија, по целосен список со објави, кои го подобруваат искуството поврзано со сите сценарија.

EISA (European Imaging and Sound Association) го именуваше Huawei P30 Pro за „Најдобар паметен телефон“ како дел од своите награди за најдобар производ 2019-2020 година. Здружението го нарече P30 Pro идеален уред за потрошувачите кои ја ценат фотографијата, препознавајќи ги зачудувачките можности со слаба осветленост, ултра широки леќи, режимот на портрет и 5x телефото леќи што гo прави најдобриот конкурент.

За авторот

Mr. M