Архитектура

Иделана вила за самоизолација (ФОТО)

Напишано од The Gentleman

Актуелна тема за вреке на карантинов, каде цел Инстаграм е со слики од изолирани локации во светот каде луѓето уживаат во својот мир.

Тренд е што помал дом тоа подобро, што поизолиран тоа повеќе лајкови на социјалните мрежи.

Со својот ретро и уникатен дизајн, овој минималистички дом е идеален за љубителите на самоизолација.

 

 

За авторот

The Gentleman