Омилени места

Иднината на рестораните после корона кризата

Напишано од The Gentleman

Новото нормално, колку звучи тоа одвратно. Колку не измачи последните неколку месеци целата оваа ситуација. Ни беа направени нови правила, нови протоколи за децата во градинка, на работа, возење автомобил, за спорт, за кафе, за свадби… за СЕ!

Знаејќи ја ситуацијата и дека рестораните не се тоа што беа, се појавија некои интересни но и навидумодвратни идеи за иднината на рестораните.

Погледнете

За авторот

The Gentleman