Мода

Имаме најава за нов тренд во светот на наочарите

Напишано од Пјер

Сончевите денови земаа замав, зимата е веќе заборавена. Доволно знаци за враќање на стилот со наочарите. А последните модни трендови, особено оние од Shanghai Fashion Week, најавија нови трендови кај овој главен летен аксесоар. Како и во целиот свет на модата, и сите новитети кои изгледаат како да се извадени од циркуз, така и кај наочарите. Ова лето најверојатно ќе биде во еден знак, што по луди дизајни на наочари толку по модерно. Галеријата зборува самоа по себе –

За авторот

Пјер