Серии

Имаме нова супер забавна предлог серија за долгиот викенд

Напишано од Mr. N

Продолжен викенд е секогаш добар период за нова предлог серија.

Па без разлика дали ќе бидете некаде низ нашата убава земја, или ќе останете дома, добра нова предлог серија секогаш треба да се има на лагер.

Денес имаме една комедија од 10 епизоди со име Dave, каде тепа е истоимениот рапер кој раскажува за неговата борба во светот на музиката на еден интересен и комичен начин.

Ќе ја изгледате за два дена –

DL_Multifresh_300x250.jpg

За авторот

Mr. N