Селебрити

Инспиративна прошетка низ модерниот гардеробер на Ryan Reynolds

Напишано од Пјер

Глумец преку ден, Deadpool преку ноќ. Канадскиот фраер Ryan Reynolds ги живее најдобите денови од неговиот живот. Смешен, харизматичен, и пред се модерен. Неговиот стил е безпрекорен, па во продолжение мала прошетка низ неговите најдобри модерни комбинации. Украдете некоја идеа.

Time To Shine

The Ryan Reynolds Style Lookbook

Дневна шема

The Ryan Reynolds Style Lookbook

Каки бизнис комбинација

The Ryan Reynolds Style Lookbook

Сината е машка боја

The Ryan Reynolds Style Lookbook

Comic Book Nerd

The Ryan Reynolds Style Lookbook

Моторџиски

The Ryan Reynolds Style Lookbook

Чисто

The Ryan Reynolds Style Lookbook

Smokin’ Aces

The Ryan Reynolds Style Lookbook

Едно ниво погоре

The Ryan Reynolds Style Lookbook

Викенд шема

The Ryan Reynolds Style Lookbook

Dapper

The Ryan Reynolds Style Lookbook

Лесно е покрај преубавата Lively

The Ryan Reynolds Style Lookbook

Елекот е одлично решение

The Ryan Reynolds Style Lookbook

Canadian Cool

The Ryan Reynolds Style Lookbook

Captain Excellent

The Ryan Reynolds Style Lookbook

Walk Of Fame

The Ryan Reynolds Style Lookbook

Мафијашки

The Ryan Reynolds Style Lookbook

Во стилот на 90тите

The Ryan Reynolds Style Lookbook

The Green Velvet Lantern

The Ryan Reynolds Style Lookbook

Моторџиски дел 2

The Ryan Reynolds Style Lookbook

За авторот

Пјер