Мода

Инстаграм инспирација за постарите мажи – Richard Biedul

Напишано од Пјер

Richard Biedul е повеќе од само модел и бизнисмен. Тој е и вистинска Инстаграм модна инспирација за постарите мажи. Одлично ги комбинира современите нови фешн моменти со ретро минатото од светот на модата.

Уживајте во нашиот извадок –

За авторот

Пјер