+18 Апликации

Инстаграм предлог за момците кои обожаваат лускузни автомобили и голотија

Напишано од Mr. N

Alex Yaro е новата влијателна личност на Инстаграм кој својата популарност ја доби во Мајами преку презентирање на фотографии од лускузни автомобили и секси модели истовремено. Тој најчесто своите фотографии ги прави на прекрасните плажи во Хаваи, Бали или пак на Карибите.

Заследете го на Инстаграм доколку сте љубител на овие две работи 🙂

За авторот

Mr. N