Задолжително Селебрити

Instagram профилите на Мажите на годината за 2018 година

Напишано од Пјер

Дали ги следите инстаграм профилите на Мажите на годината за 2018 година? Доколку не, заследете ги има што да видите…

Ви ги претставуваме Инстаграм профилите на Владимир Чадиковски, Никола Димитров, Живко Мукаетов, Огнен Јанески, Кирил Лазаров, Ѓорче Ставрески, Душко Чифлиганец.

Единствени кој не се активни на социјалните медиуми се Трифун Костовски и амбасадорот на Холандија Ваутер Пломп. Но, сигурно би сакале да ги следиме и нив во нивните активности….

1. Владимир Чадиковски

2. Никола Димитров

3. Живко Мукаетов

View this post on Instagram

За младоста, студиите, почетоците во ,,Алкалоид”. Актуелни теми, идни планови. Горливи прашања кои го засегаат секој од нас: декаденцијата во образованието, предизвиците на општеството, желби за подобрување на квалитетот на животот. Мое прво интервју во неделникот „Фокус“ и малку поразлично од сите досегашни… На страна од конкретниов повод, морам да го споменам основачот на „Фокус“, Никола Младенов, кој лично го познавав, за кој имам најубави сеќавања и кој секогаш го споменувам со особен пиетет! За крај на оваа последна недела од оваа година, би сакал да ви посакам многу ЗДРАВЈЕ!

A post shared by Zhivko Mukaetov (@zhivkomukaetov) on

4. Душко Чифлиганец

5. Огнен Јанески

View this post on Instagram

#2018bestnine – thank you for all those 32.244 #likes on #Instagram #IG! It was a good #year and a little bit surprising. 😚❤ / #Инстаграм вели дека најдобрите девет фотографии за 2018 ми се токму прикажаните: – Наградата за #МажНаГодината за 2018 според социјалните медиуми, фото од 31-от роденден, Адвентот во Загреб, Хрватска, пејзаж од плажа на Преспанското Езеро, другарства кои траат со деветгодишна разлика на пред и потоа, преспанските села (пр. Брајчино), селфи од далечина на зајдисонце, ланскиот снег на работа, како и шареноликоста на Хаг, Холандија. #Award #ManOfTheYear #2018 #May9th #birthday #Advent #Zagreb #Croatia🇭🇷 #PrespaLake #beach #friendship #9years #village #tourism #Brajchino #Moderator #Events #Sunset #Snow #winter #TheHague #TheNetherlands🇳🇱 #travel

A post shared by Ognen Janeski (@ognen_od_janevci) on

6. Кирил Лазаров

View this post on Instagram

Happy New Year to everyone🌲🥂

A post shared by Kiril Lazarov (@klazarov77) on

7. Ѓорче Ставрески

View this post on Instagram

Автопортрет во лифт.

A post shared by Gjorce Stavreski (@stavreski) on

 

За авторот

Пјер