Спорт

Интересен податок за Нејмар за Светското Првенство во Русија

Напишано од martin

Мора да признаеме дека денеска многу често гледаме како фудбалерите се виткаат и вртат по терените со цел да добијат прекршок и при најмалиот контакт. Постојат голем број на играчи кои го прават ова, но еден е дефинитивно победник, а тоа е Нејмар. Тој на тревата лежејќи поминал неверојатни 14 минути, или 3,5 минути лежел по натпревар. Тоа е навистина многу.

Се појавија голем број на смешни клипови на сметка на Нејмар.

За авторот

martin