Селебрити

Ирина Шаик е перверзно добра

Напишано од Пјер

Ја погледнавте последната фотосесија на Ирина Шаик? Изгледа перверзно добро.

Некако на многумина не им е јасно, како може некој да ја замени, па особено со Лејди Гага?!?!?!

Погледнет енеколку фотографии од сесијата

За авторот

Пјер