+18

Ирина Шајк со провокативна фотографија веднаш по раскинувањето со Бредли Купер

Напишано од Mr. M

Како што можеби сте забележале, освен ако не сте премногу зафатени, Бредли Купер и Ирина Шајк се разделија. Очигледно Ирина го откачи, а сега таа веднаш стана актуелна на Instagram со провокативна фотографија каде што можеме да го видиме нејзиниот задник.

View this post on Instagram

🍃 @intimissimiofficial

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

 

DL_Multifresh_300x250.jpg

За авторот

Mr. M