+18

Искуство, големина, техника… Според истражувањата овие мажи се најдобри во кревет!

Напишано од The Gentleman

Одговорите на дилемата за тоа какви мажи се најдобри во кревет постојано се врти. Но, што вели истражувањето? Студијата објавена во списанието Социоафективно невронски мрежи и психологија докажа дека мажите со една доблест се подобри во сексот од другите. Експертите се обидоа да откријат какви мажи имаат најдобар сексуален однос и редовно доживуваат оргазам со истражување на сексуалната историја на жените.

Резултатите покажале дека чувството за хумор е најдобриот знак за сексуални вештини кај мажите. Врз основа на одговорите на испитаниците до 69 години кои не се во врска или брак, откриено е дека тие имаат најдобар сексуален однос со духовити мажи бидејќи чувството за хумор укажува на тоа дека мажот е опуштен во различни ситуации, вклучително и интимни.

Ова, се испоставува, е важно за добра комуникација помеѓу жена и маж, што потоа резултира во добар секс. Според резултатите од истражувањето, креативните и хумористични мажи покажуваат поголем интерес да го задоволат својот партнер сексуално колку што е можно, за разлика од мажите кои не ги разубавуваат овие доблести.

За авторот

The Gentleman