Патувања

Истражи ја Куба на еден креативен начин со Морган Оливер Ален

Напишано од martin

За момент да се приклучиме на преубавиот животен стил на снимателот Морган Оливер Ален на неговата последна посета на Куба. Уживајте во културата, боите и емоциите заробени во ова видео кое ја отсликува Куба.

Роден и израснат во Калифорнија, Морган е авантурист кој патува низ светот и снима видеа како визуелни отпечатоци кои ќе траат цел живот.

Погледнете повеќе на неговиот Инстаграм профил.

За авторот

martin