Задолжително

Италијаните и пиењето кафе (ВИДЕО)

Напишано од The Gentleman

Италијаните важат за луѓе со најдобар стил на живеење. Од облекување, автомобили, до стил на живеење. Секоја работа кога ја прават ја прават навистина со стил.

Секое сабајле прво на што ни оди паметот е кафето. Еспресо во нашиот омилен кафич пред работа, или пак пред факс. Момент на уживање, кој е измислен од мајсторите на cool стилот и уживањето – Италијаните. Видеово во продолжение ни е едно од поомилените, затоа што одлично доловува една посебна врска помеѓу Италијаните и пиењето кафе.

За авторот

The Gentleman