Мода

Италијанска елеганција при носење на џемпери (ФОТО)

Напишано од The Gentleman

Џемперите се неизбежно парче кај секој маж во сезоната есен зима. Џемперите можеме да ги класифицираме како потенки џемпери, зимски џемпери, ролки, или со в отвор, и уште ред други.

Но, она што е посебно е што италијаните знаат како се носи џемперот, онака лабаво, нон шалантно.

Тие се нација која стварно знаат да направат од најобична работа да биде топ.

Еве како се носи зимски плетен џемпер како вистински италијан.

 

За авторот

The Gentleman