Најново

IWC прославува 50 годишнина на AMG

Напишано од martin

Веќе пет децении, AMG помагана Mercedes да ги произведе најмоќните автомобили. Во таа чест во тие направија соработка со компанијата IWC и создадоа лимитиран часовник на само 250 изданија. Часовникот се карактеризира со 44мм титаниумска основа. Погледнете го ова ремек дело!

За авторот

martin