Мода

Избегнете ги овие модни грешки, затоа што тие ве прават помалку атрактивен

Напишано од The Gentleman

Ниту еден маж, неможе да биде вистински џентлмен доколку не обрнува доволно време на својот изглед. Доколку сакате да се изградите како еден вид на џентлмен, треба се повеќе и повеќе треба да ги намалите модните грешки. Ние разбираме дека доколку правите грешки вие сигурно нема да знаете дека ги правите, па поради таа причина ние  сме тука за да ви помогне да ги намалите модните грешки.

  • Се облекувате неприкладно на годините
  • Ви се гледа долната облека
  • Носите чевли на кои им поминал векот
  • Носите брендирана облека со големи логоа
  • Носите маици со голем V-отвор
  • Вашите панталони не ви се доволно фит
  • Комбинирате сандали и чорапи
  • Носите очила за сонце во затворена просторија и за време на ноќта

За авторот

The Gentleman