Мода

Изгледајте како латино заводник (ФОТО)

Напишано од The Gentleman

Латино фраерите секогаш биле некако посебни кај жените. Некако тој медитаренски шпански шмек бил привлечен и полн со харизма. Да, нормално. Лесно е кога си покрај море и кога нивото на стрес е пониско од оние кои не се на излез на море.

Но, не е важно. Вжжно е дека имаат и добар стил. Се облекуваат интересно. Еве на пример како вие да изгледате како латино заводник оваа пролет.

За авторот

The Gentleman