Луксуз

Јахта, жени, уживање, хедонизам на ниво (ФОТО)

Напишано од The Gentleman

Убавите денови пред нас, ни ја будат имагинацијата и желбата за убав провод во периодот пред нас. Сонот на секој маж е да ужива во некој момент на хедонизам по своја желба. Кафе во тишина, луксузно возење на јахта, добра пура или омилениот пијалок. Не треба да е скапо, едноставно, треба да уживате во секој момент. Моментите на среќа не се купуваат со пари.

Ние денеска во чест на убавото време мечтаеме за она Џани Ањели однесување. Јахта, жени, пури и хедонизам на најјако. некаде по медитеранот. Тоа најубаво ни го отсликува еден од најистакнатите џентлмени Александар Крафт, кој навистина ужива во животот.

Погледнете ги овие преубави фотографии.

За авторот

The Gentleman