Мода

Јакни кои ќе ја одбележат зимата (ФОТО)

Напишано од The Gentleman

Јакните, оние тешките, зимски јакни, со крзна и полни со пердуви само што не сме почнале да ги носиме. Некако деновиве зимата ни е пред врата и е ладно навистина.

Но, тоа не треба да не спречи, туку напротив треба да ни биде причина да облечеме добра јакна и да излеземе некаде.

Еве кои зимски јакни ќе ја одбележат зимата оваа година.

За авторот

The Gentleman