Пијалоци

Johnnie Walker со нов дизајн – The Last Cask

Напишано од Mr. N

Петтото ограничено издание The John Walker & Sons Private Collection, The Last Cask е произведено само во 300 примероци.

Мајсторите на занаетот Џим Бевариџ и Аиме Гибсон се одговорни за врвниот квалитет на ова прекрасно виски. Секоја флаша е спакувана во уникатна кутија изработена од даб.

За авторот

Mr. N