Уличен стил

Jordan брендот со уште една ретро колекција за модерен кежуал изглед

Напишано од Mr. N

Jordan брендот на компанијата Nike објавува нова колекција наречена Fearless Ones, која претставува надополнета верзија на легендарните Jordan Air 1 и новиот Air Jordan I High FlyEase.

DL_Multifresh_300x250.jpg

За авторот

Mr. N