Серии

Каде има повеќе убиства, во Walking Dead или во Game of Thrones

Напишано од Нино

Две одлични серии, со милион убиства. Но во која серија има повеќе? Интересен инфографик на тема убиства – Walking Dead vs Game of Thrones

abwoyao_700b

За авторот

Нино

Нино е алфа и омега за техничкиот дел, неговата работа е одржувањето на моторот кој го движи Friday. Кога не работи на Friday обично дизајнира сајтови во Why Not Communications, прописно навлечен на сите серии кои вклучуваат магии и змејови обожава кафе и музика. Доколку нешто не функционира на Friday како би требало или вашиот банер доцни со поставување тој е човекот кој би требало да го обвините :)