Пијалоци

Кафе…23 видови на кафиња кои треба да ги знаете

Напишано од The Gentleman

Кафето е најубавиот пијалок кој е измислен. За сите љубители на кафе нема поубаво нешто кога ќе се напијат едно добро кафе. Еспресо, капучино, лате, фредо, или турско. Тоа најчесто се пие кај нас.

Нашиот ден започнува со еспресо. Не едно, туку две. Првото искачање од дома, се пие третото. И така уште две до три во текот на денот.

Некој вели не едобро, но е брутално убаво.

Еве колку видови на кафиња постојат низ светот кои мора да ги знаете.

За авторот

The Gentleman