Стил

Како да бидете кул и на постари години?

Напишано од martin

Ништо не е невозможно кога се во прашање годините и начинот на кој се однесуваме спрема нив. Со стареењето не треба да се разочарувате, вие треба со гордост да се носите со тоа и да уживате во секој момент кој ви се дава. И нормално, стилот и лепотата не треба да имаат никаква врска со бројот на годините кои ги имате. За да ви стане појасно погледнете надолу!

Disfrutando este jueves plateado. En Divina Bolivia.

A post shared by Gustavo Samuelian (@turksamuel) on

Goodnight #gvlifestyle

A post shared by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) on

…basic black

A post shared by too grown. (@irvinrandle) on

Thanks @artemfotografia for the picture ! #fashionshow #lisbon

A post shared by Francisco C. (@fcipriano) on

Hurry up, busy day… @uomo_collezioni_official #men #ontherun #classic #mensfashion

A post shared by Anton Nilsson (@swedishanton) on

Doppio espresso kicked in #notatourist @saturdaysnyc @scotch_official @moscotnyc @vans #americaninvasion

A post shared by Garrett Swann (@thegarrettswann) on

Borough market standing still #standingstill #london #streetstyle

A post shared by Matthew Morris (@mobilelifeforms) on

За авторот

martin