Креатива Пијалоци

Како да го оладите вашиот омилен пијалок за само 2 минути?

Напишано од Mr. N

Во овие жешки денови, нема нешто подобро од летен пијалок, меѓутоа не е секогаш лесно веднаш да го разладите.

Со наша помош, вие ќе можете брзо и лесно да дојдете до вашиот ладен пијалок. Потребни ви се три работи: коцка лед, кујнска сол и поголема чинија.

Повеќе информации може да видите на следново видео

За авторот

Mr. N