Стил

Како да изгледате моќно оваа пролет

Напишано од Пјер

Пролетта е можеби најубавиот дел од годината. Убаво време, шетање, работа, викенди. Најважно од се е да го искористите максимално квалитетно.

За пролетта ви предлагаме лесни материјали, кои нема да ве потат. Размислувајте за текстура на дезените кои ги носите.

Размислувате за некои убави бои како на пример овие во прилог.

За авторот

Пјер