Мода

Како да изгледате за Валентајн

Напишано од The Gentleman

Се ближи празникот на вљубените, и се повеќе од вас се замараат за тој ден. Што да прават, каде да одат, и така натаму. Но, она што е важно е да и подарите нешто на саканата и да се облечете прикладно за тој ден.

Еве како треба да изгледа еден маж за денот на вљубените.

РОМАНТИЧАРОТ

КРЕАТИВЕЦОТ

МАНГУПОТ

АВАНТУРИСТОТ

ИНТЕЛЕКТУАЛЕЦОТ

За авторот

The Gentleman