Љубов

Како да ја наговорите на секс надвор од спалната соба?

Напишано од Пјер

Машкоста значи доминација, а единственото место каде стварно можеме да доминираме (барем во современиот свет) е и спалната соба. Или било која друга соба каде имате секс со вашата сопруга или девојка. Затоа доколку вашата поубава половина не сака да се оттргне од спалната соба, вие имате желба да се испробате надвор од неа, тогаш имате проблем. Не дека тој е многу страшен, доколку имате Дормео во спалната тогаш нас совет е да не мрдате од неа, но сепак мал екперимент не е на одмет.

Наш предлог е да ја заведете, да бидете главен играч во предиграта, и да го диктирате правецот за завршниот чин. Ќе и се допадне идеата кога тогаш, и ќе се препушти на вашиот инстикт. Доколку пак ова не ви успее во неколку наврати, отворено зборете со неа на темава. Сепак, и на девојките некогаш мора да и се нацрта.

За авторот

Пјер