Љубов Мажот во очите на жената

Како да ја поправите секс статистиката во вашиот брак?

Напишано од Mr. N

Не е лесно кога ќе изјавите дека вашата понежна половина секој втор ден ве одбива за секс. Сите сакаме да ја поправиме оваа статистика, па да видиме како може да помогнеме…

Значи треба да поработите на три работи – пристап, тајминг и интима.

Пристап – Не чекајте двајцата да сте во кревет па да го направите првиот потег. Касно е….Загрејте ја многу пред тоа, за сексот како идеја сам по себе да дојде.

Тајминг – Бидете осетливи на нивните потреби. Ако се расправала со родителите или другарката на телефон, не е време да пробувате ништо забавно….

Интима – Разговарајте, измасирајте ја, бидете еден до друг кога готвите и слично. Малите нешта и погледи многу може да помогнат.

View this post on Instagram

Петооок #fridaymk #fridaymood😎 #casualfriday #weekendiscoming #workstyle #мажисостил #петок

A post shared by Friday.mk (@friday.mk) on

DL_Multifresh_300x250.jpg

За авторот

Mr. N