Пијалоци

Како да направите добро кафе и дома (ВИДЕО)

Напишано од The Gentleman

Доброто кафе е многу важно. Пред се наутро. Лошо кафе е знак за неубав ден. Затоа секој од вас, џентлмени, треба да знае што е добро кафе и како да го подготви.

Еве мал совет за сите вас како да направите одлично кафе дома.

За авторот

The Gentleman