Одржување

Како да направите фризура како Бекам?

Напишано од martin

Ако се прашувате зошто Бекам, ќе ви кажеме дека ова е една од најпопуларните фризури во овој момент. Момците и девојките од Youtube каналот „SlikHaar TV“ ќе ви објаснат како да дојдете до оваа фризура. Преку овој клип ќе му објасните на вашиот фризер што сакате да постигнете со вашата коса.

За авторот

martin