Музика

Како да направите зимска планинска журка во вашиот дом?

Напишано од Пјер

Снег нема ни на планините, така да оваа идеја може да ја искористите и во вашата викендица во Маврово или Шапка. Се што треба да направите е да обезбедите мезе и пијачки, да им најавите на комшиите за журката (и да ги поканите), и да си го пуштите Адриатик сетот на Cercle.

Одлична музика, снимена од дрон, пејсаж од снежната Швајцарија. А вие по кратки и по чорапи, со летен коктел во рака 🙂

За авторот

Пјер