Нега и одржување

Како да носите зимска капа без да ви се растури фризурата?

Напишано од Nikola

Капчето стана еден од најважните модни додатоци за зимниот период. Освен што ќе направат да изгледате одлично, тие и ќе ве затоплат од студот. Најголемиот проблем кај капата е тоа што може да ја расипе вашата модерна фризура. Но, секако Friday.mk секогаш наоѓа решение за проблеми поврзани со машката мода. Поради тоа, долунаведеното видео може да ви помогне како да ја носите зимската капа, без да ви се растури фризурата.

Откако ќе ја прочитате статијава, слободно разгледајте ги нашите модели на капи на следниот линк

 

 

За авторот

Nikola