Љубов

Како да се однесувате после авантура за една ноќ?

Напишано од Пјер

КАДЕ ДА ЈА ПРОНАЈДЕТЕ?

Таква девојка може да се најде на места каде што нивната слобода е на повисоко ниво. Како на пример, свадби, одмори, роденденски забави и клубови. Никако немојте да ја барате на работни окружувања или вечери. Таа нема да сака да си ја расипе својата репутација.

КАКО ДА ЈА ПРЕПОЗНАЕТЕ?

Па пред се, треба добро да се забавува, да танцува секси и постојано да ве мами со погледот. Немора да значи дека секоја која се однесува на ваков начин сака секс за една ноќ, но доколку заприметите некоја може и да ви се исплати.

ШТО САКААТ?

Покрај тоа што жените сакаат да бидат заведени, кога станува збор за авантура за една ноќ, таа е она која сака да заведе. Дозволете и да ја започне играта, а потоа превземете ја иницијативата.

ШТО САКАТЕ ВИЕ?

Уште на самиот почеток дадете и до знаење дека не сакате врска. Направете ги работите јасни уште на самиот старт.

КОГА ЗНАЕТЕ ДЕКА ОДИТЕ ЗАЕДНО САМИ?

Доколку она прифати да одите на некое друго место, кога ќе дојдетет таму само погледнете ја и нежно бакнете ја.

КАКО ДА СЕ ОДНЕСУВАТЕ?

Најдобро би били да отидете кај неа дома. Она ќе биде поопуштена. Немојте многу да разговарате, поради тоа што може да го уништите моментот. Двајцата сте спремни само за една авантура, затоа нема потреба од долги разговори. Користете кондом и бидете едноставни.

КОГА Е НАЈДОБРО ДА СИ ЗАМИНЕТЕ?

Прашајте ја директно дали да останете или да си заминете. Кажете и дека сте си поминале одлично, но никако немојте да и кажете дека ќе ја побарате повторно. Доколку сакате повторно да се видите со неа, само пратете и порака утредента како сте си поминале одлично и дека слободно може да ве побара кога повторно би посакала ваква авантура.

За авторот

Пјер