Луксуз

Како е да летате во бизнис класата на British Airways…

Напишано од Mr. M

Поради падот на лусузното патување со авионите, авиокомпаниите својот фокус, последните неколку години го ставија на бизнис класите. Бизнис класата претставува нејценетото нешто кога станува збор за патување од едно до друго место.

Денеска ќе ве запознаеме со бизнис класата на British Airways.

Станува збор за Club Suite кабината. Тука секое седиште си има своја врата, седиштата ќе се тансформираат како кревет, ќе има лавабо за миење и телевизор од 18,5 инчи.

За авторот

Mr. M