Патувања

Како изгледа утринскиот метеж во 9 земји во светот?

Напишано од Mr. M

Места како Њујорк и Мумбаи се потпираат на возови, додека местата како Амстердам се полни со велосипедисти. Погледнете како изгледа утринскиот сообраќај во 9 земји во светот. Во големите градови и во големите земји, не е чудно луѓето да одат и да патуваат подалеку до работното место. Во светот се користат најразлични превозни средства, па поради големиот хаос, луѓето и не се одлучуваат да користат автомобил.

Еве како изгледа 08:00 часот наутро низ светот. Во Македонија било хаос!? Па не би рекле 🙂

За авторот

Mr. M