Спорт Стил

Како изгледал НБА стилот пред 20/30 години?

Напишано од Mr. N

Поради прекинот во НБА лигата, поради корона вирусот, задоволството од секојдневно анализирање на кошаркарски стилови од тунелот е на пауза.

Добро е што модниот свет е креативен, и ова време го пополнува со навраќање 20/30 години наназад, и потсетување на НБА стиловите од минатото.

Олимписките комбинации на Џордан, Стоктон, Меџик и компанија, а и нешто надвор од терените. Топ…

View this post on Instagram

TIME TRAVELS ('92): pass that bih like stockton.

A post shared by LeagueFits (@leaguefits) on

DL_Multifresh_300x250.jpg

За авторот

Mr. N