Селебрити Фитнес

Како Марк Волберг ги поминува деновите во карантин?

Напишано од Mr. M

Постојат три сигурни работи во животот: смрт, даноци и Марк Волберг споделува друго видео за луд тренинг. И во овие тешки времиња, тие се идеални за овој период. Дури и кога теретаните се затворени, актерот споделува на неговите социјални медиуми споделува уште повеќе содржина за вежбање од вообичаеното покажувајќи ја домашната спортска сала и им дава на фановите мотивација што им е потребна за да го издржат периодот на карантин.

Во своето најново видео, освен што ја покажува својата опрема, тој ги охрабрува своите следбеници да продолжат со соодветната рутина за хигиена и да се грижат за себе.

За авторот

Mr. M