+18

Како најлесно да и кажете на вашата жена дека сакате да внесете авантура во сексот?!

Напишано од The Gentleman

Како да кажете вакво нешто а да не ја навредите вашата поубава половина?

Затоа не скокајте одма. Земете воздух и спремете добра тактика. Наш прв предлог е да гледате некој филм со секси сцени, додека лежите на каучот во вашата дневна соба. Вака лесно може да спомнете некоја сцена од филмот кој “моментално” го гледате. Поделете и некоја улога ако сакате дополнително да зачините пред финалниот чин.

Следно што можете е на зезанција по некој повод да и купите џебен вибратор, кој е далеку по ненападен како вистинскиот големиот вибратор. Нема да бидете нападни, ќе има мини шок кој лесно ќе прејде во хумор, кој подоцна може да доведе до добар увод за авантуризам во водењето љубов.

Целта е по мали промени, кои ќе ја размрдаат вашата спална соба. Дури и најмалите промени од типот промена на поза, секс надвор од сплата соба, секс во купатило, и слично. Ентузијазнот е заразен, па вашата енергија за авантуристички секс ќе ја префрлите и на вашата партнерка, па некооја идеја ќе дојде и од нејзина страна. Работата е да бидете тактички спремни, со мали и ситни промени до крајната цел.

Со среќа!

За авторот

The Gentleman