Нега и одржување

Како од обичен маж да станете вистински џентлмен

Напишано од The Gentleman

Кај секој маж доаѓа период од животот каде што тој сака да ги исфрли сите работи кои ги чува уште од времето кога бил студент. Со други зборови, доаѓа време да дипломирате во повеќе сфери од животот и да почнете да купувате работи кои треба да ги поседува секој вистински џентлмен, или да негува некои нови навики.

Да се биде џентлмен не е материјално добро, туку претставува негување на добри навики. Сето ова е само еден мал дел на онаа големата слика која ќе ви помогне да се изградите во вистински џентлмен.

Еве што треба да поседувате за да преминете во светот на џентлмените.

Инвестирајте во домашен бар

Започнете да носите пижами

Инвестирајте во костуми

Носете паричник

Чадорот нека ви биде навика

Купете кожна чанта

Негувајте добри навики

Гледајте Џентлмен Магазин

За авторот

The Gentleman