+18

Како до подобар секс во автомобил

Напишано од The Gentleman

Сексот во вашиот автомобил и не е толку лесно како што звучи. За оние кои веќе го доживеале тоа може да ги знаете проблемите како што се избегнување на тврди предмети како седиштата, менувачот и тн. и наоѓање на добра позиција со која ќе успеете да ја завршите работата како што треба.

Пред се најбитно е каков тип на автомобил имате. Па затоа погледнете ги упатствата доколку некогаш имате во план да имете секс во вашиот автомобил.

ПОЗИЦИИ И АКТИВНОСТИ

Има неколку пози кои би биле најдобро да ги користите кога имате секс во вашиот автомобил.

НА ЗАДНОТО СЕДИШТЕ

Може она да биде над вас, а може и вие да бидете над неа. Би било добро и да ги бутнете предните седишта нанапред колку што можете.

НА ПРЕДНОТО СЕДИШТЕ ДО ВОЗАЧОТ

Вратете го седишто наназад колку што можете и почнете со работа. Вашиот партнер нека биде врз вас и уживајте.

НАДВОР ОД КОЛАТА

Хаубата на вашиот автомобил знае да биде поволна за различни пози и активности.

ДОДЕКА ВОЗИТЕ

Вашата партнерка може слободно да се наведне без вас да ви смета во возењето. Гледајте во патот и уживајте.

Доколку сте во можност да го пробате сево ова, најпрвин треба да обрнете внимание на неколку работи. Знаете дека тоа е казниво со закон. Затоа препорачувам некоја локација каде што нема да бидете попречувани од никого. Како второ гледајте вашата кола да биде доволно чиста. Бидејќи ниту една девојка не би се пуштила во таква авантура доколку не е доволно хигиенски. Како за крај, а веќе го спомнавме, најдете добра локација. Тоа е најбитното за да можете да уживате како што треба.

DL_Multifresh_300x250.jpg

За авторот

The Gentleman