Одржување

Како правилно да ги одржувате чевлите со превртена кожа

Напишано од Пјер

Suede чевлите со квалитетна превртена кожа не се лесни за одржување. А следната ваша прошетка низ град, свртете поглед, и ќе видите дека скоро секој маж, особено во зима, комбинира со овој вид на чевли.

Затоа видеово во продолжение ќе ви се најде во одржувањето на овие must have чевли за мажите со стил.

За авторот

Пјер