Водич за патување Креатива

Како правилно да спакувате ранец за пократки дестинации?

Напишано од Nikola

Одлична обука за пакување на ранецот со основни работи за кратки дестинации.

Замислете само во еден ранец да собере се од патика, до маица и кошула. Епа возможно е!

 

За авторот

Nikola