Нега и одржување

Како секој маж до перфектно организиран гардеробер

Напишано од The Gentleman

Кој сака максимално скоцкан гардеробер? Нормално дека сите.

Но реалноста во овој инстаграм минималистички турбулентен свет, во кој времето е се пократко, е дека гардероберите ни се хаос и ретко кога се посветуваме да ги средиме. Дури ни девојките немаат толку време за средување, не па ние мажите. Затоа следете го внимателно правилникот во продолжение, и одвојте бар еден ден во две недели (да не речеме една), и посветете некој саат на вашата гардероба.

Грижете се за неа, затоа што гардеробата се грижи за вашиот изглед и вашиот стил.

ДИПЛЕТЕ ГИ КОШУЛИТЕ ПРАВИЛНО КАКО ПРОФЕСИОНАЛЕЦ
НАУЧЕТЕ ВОЈНИЧКО КОРИСТЕЊЕ НА ПРОСТОРОТ ВО ФИОКИТЕ
НАУЧЕТЕ КОГА, НА КОЈА ГАРДЕРОБА И КАКВИ ЗАКАЧАЛКИ СМЕАТ ДА СЕ КОРИСТАТ
ГУЖВА ВО ПЛАКАРОТ Е ЗАБРАНА БРОЈ 1

ОБРАТНО ПРУЖАЊЕ НА ПАНТАЛОНИТЕ

ДИПЛЕТЕ ГИ БЛУЗИТЕ И ЏЕМПЕРИТЕ

КОРИСТЕТЕ ДРВЕНИ ПОМАГАЛА ЗА ОДРЖУВАЊЕ НА ФОРМАТА НА ЧЕВЛИТЕ

ДРЖЕТЕ ГИ ОДВОЕНО ЧЕВЛИТЕ И ОСТАТОКОТ ОД ГАРДЕРОБАТА

СТАРАТА ГАРДЕРОБА, ИЛИ ОДНЕСЕТЕ ЈА НА КРОЈАЧ ИЛИ ВО ЦРВЕН КРСТ

СЛЕДЕТЕ ГО ONE-YEAR ПРАВИЛОТО, И ОБНОВУВАЈТЕ ГИ ВАШИОТ ГАРДЕРОБЕР

За авторот

The Gentleman