Стил

Како шета Конор Мекрегор низ улиците на Менхетен

Напишано од Mr. M

Еден од најславните личности на денешницата, Конор Мекрегор, познат е по својот уникатен стил и откачено однесување. Тоа го покажа уште еднаш кога низ улиците на Менхетен тој шета без маица, со само обичен шорц на него. Дечкото е цар!

За авторот

Mr. M